Vagyonbiztosítások

Rugalmasan alakítható biztosítások egyéni vállalkozók és cégek részére

Kérjük, válassza ki az alábbiak közül az Önt érdeklőt!

Cégpaletta program

Cégpaletta programunkban összegyűjtöttünk cége számára minden olyan biztosítási lehetőséget, amelyre ma vállalkozásának szüksége lehet. Tekintse át színes portfóliónkat, válasszon legalább két biztosítást kínálatunkból, és éljen a kedvezményekkel! Ha legalább két biztosítási szolgáltatást választ, már részt vehet a Cégpaletta programban, amelyben igényeihez szabott ajánlatokkal, kedvezményekkel és ajándékokkal várjuk!
Tovább

Vagyonbiztosítások

Széleskörű, egyedi igényekre szabható védelem, amely hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat. Az összes olyan kockázatra köthető biztosítás, amelyek egy vállalkozásnál felmerülnek - pl. tűz, természeti károk, betöréses lopás, rablás, rongálás, üvegtörés, szállítmányokat veszélyeztető kockázatok, vagy akár üzemszünet, jogvédelem stb. Megköthető önrész nélkül vagy önrésszel is.
Tovább

Felelősségbiztosítások

A legkörültekintőbb módon végzett tevékenység során is előfordulhatnak olyan előre nem várt sajnálatos események, amelyek miatt - akár objektív módon is - felelősséggel fogunk tartozni másoknak. Kiváló megoldás erre, ha vállalkozása rendelkezik felelősségbiztosítással. Bizonyos tevékenységi körök esetén törvényi előírás is kötelezővé teszi felelősségbiztosítás kötését.
Tovább

Gépbiztosítások

Négy különböző vagyonbiztosítási módozat egy termékbe történő integrálásával célkitűzésünk a különböző gépek, készülékek teljeskörű biztosítási fedezetére vonatkozó biztosítási szerződések létrehozása, a berendezések üzemeltetőinek, illetve a finanszírozók fedezeti igényeinek teljes körű kielégítése.
Tovább

Szállítmánybiztosítások

Szállítmánybiztosításunk keretein belül minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleség biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól. Termékünk az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen, balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével.
Tovább

Építési és szerelési biztosítások

A társas vállalkozások által építendő épületek, építmények, mérnöki létesítmények építésére C.A.R., az egyedi gépek, gépsorok, üzemek szerelésére pedig E.A.R. összkockázatú biztosítást tudunk nyújtani, amelyek vagyon- és felelősségbiztosítást is tartalmaznak. All Risk típusú fedezet nyújtanak, így minden olyan káreseményre kiterjednek, amik a biztosított vagyontárgyak javítását, vagy pótlását teszik szükségessé, és amelyeket a biztosító kockázatvállalása nem zárt ki.
Tovább

Kezesi- és garanciabiztosítások

A kezesi biztosítás egy olyan speciális biztosítás, melynek értelmében társaságunk a biztosítási szerződés alapján kiállított biztosítói kötelezvényben arra vállal kötelezettséget, hogy a biztosított helyett kezesként fizetést teljesít a kedvezményezett számára, amennyiben a biztosított a kedvezményezettel szemben nem teljesítette valamely szerződésen alapuló vagy egyéb jogi kötelezettségét és ezért a kedvezményezettnek pénzügyi követelése keletkezik a biztosítottal szemben.
Tovább

Kollektív egészségbiztosítás

Növelje dolgozói elkötelezettségét, vállalata hatékonyságát, és tegye vonzóbbá az álláskeresők számára cégét kollektív egészségbiztosítással! Ne csak vagyontárgyait biztosítsa, a munkatársak egészségének védelme is elengedhetetlen - óvja dolgozói egészségét, hiszen a célok eléréséhez nélkülözhetetlenek az egészséges és aktív munkavállalók!
Tovább

Kollektív személybiztosítások

Csoportok részére kialakított széleskörű élet-, egészség- és balesetbiztosítási védelem, igény szerint alakítható csomagokkal, kedvező adózási feltételekkel, költségként elszámolható díjakkal, várakozási idő és névsor nélkül. A biztosító szolgáltatása megosztható a szerződő és a biztosított között, amelynek köszönhetően Ön is csökkentheti a felmerülő nem várt többletköltségeit.
Tovább
VISSZA: Képviselet

GENERALI Képviselet

1042 Budapest, Árpád út 48-50.
Telefon: (06-1) 613-1081
Fax: (06-1) 615-7017
Mobil: (06-20) 556-3419
ÜZENET

Vállalati termékek

NYITVA TARTÁS
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 14.00
megtekintés nagyobb méretben
útvonaltervezés
ELFOGADOTT BANKKÁRTYÁK
online díjfizetés
PARTNEREINK
Fundamenta Lakáskassza
Európai Utasbiztosító