Idén már 190 éves a Generali

A Generali Biztosító 1831-ben alakult meg Triesztben, akkori teljes nevén Assicurazioni Generali Austro-Italiché-ként. A Generali társaság 1832-ben, alapítása után egy évvel már Pesten is megkezdte működését, s neve rövid időn belül összeforrt a korrekt és szakértő biztosítás fogalmával. A ’48-as forradalmi események a Generali életére is hatással voltak: a társaság neve ekkor változott Assicurazioni Generalira.

Az ÁB-Generali Biztosító Rt. alapító okiratát 1989 május 25-én írták alá Budapesten, és ebben az évben alakult meg a Providencia Osztrák-Magyar Biztosító is. 1997-ben a Lakáskassza Első Általános Lakástakarék-pénztár Rt. és az Európai Utazási Biztosító Rt. alakult meg, majd a Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt. és a Generali Budapest Biztosító Rt. fúziójával 1991-ben a Generali-Providencia Biztosító Rt.

A fejlődés az ezredforduló után sem állt meg: a Generali Alapkezelő 2001-ben, Magyarország első direktbiztosítója, a Genertel Biztosító Zrt. pedig 2007-ben jött létre.

2014 óta A Generali az eddigi Generali-Providencia Biztosító Zrt. név helyett a rövidebb Generali Biztosító Zrt. néven működik tovább. Megújult a cégcsoport arculata és logója is.

Első irodánk

Az 1989-es rendszerváltás követően szinte azonnal, 1991-ben kezdtük meg tevékenységünket Újpesten a Generali Budapest Biztosító Rt. keretei között. Első irodánkat a Nádor utcában nyitottuk, itt még ügyféltér nélkül.

Az Árpád út történelmi helyén

Az évek során a Nádor utcai iroda már kezdett szűkös lenni, így az ügyfeleink megfelelő színvonalú kiszolgálása mellett ez is megkövetelte egy központi helyen lévő iroda nyitását. A választás az Árpád út 21. cím alatti - eredetileg bankfióknak épült - patinás, védett épületre esett.

Az Újpest Városkapu metrómegálló, a buszvégállomás valamint a vasúti megálló szomszédságának köszönhetően nemcsak Újpesten tettünk szert hamar ismertségre, hanem hírünk a környező településeken - Dunakeszi, Fót - kívül távolabbi helyekre - pl. Mogyoródra, Veresegyházra, Vácra - is eljutott. Ügyfélszolgálati irodánk immár mindenki előtt nyitva állt.

Közelebb Újpest szívéhez

Jelenlegi képviseleti irodánk 2016. április 1-jén a korábbi ügyfélszolgálat közvetlen szomszédságában, az Árpád út túloldalán újonnan épült ház aljában, de már Újpest központjához közelebbi helyen nyílt meg. Belső kialakítása során fő szempontként jelent meg az ügyfél- és gyermekközpontúság, az akadálymentesített környezet.

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében lehetőséget biztosítunk a nyugdíjasok és a megváltozott munkaképességűek számára egyaránt hasznos elfoglaltságot találni, a pályakezdő fiatalok részére pedig teljes karrierutat kínálunk.

Innovatív megoldásaink, új megközelítésű munkaszervezésünk nemzetközi hírűvé tettek bennünket: új irodánk megnyitását követően a környező országok képviseleti vezetőiből álló delegáció látogatását követően a Generali Group vezetőségétől is elismerést kaptunk.

Visszahívást kérek!
Más is érdekelné?
Szolgáltatások az Újpesti Képviseleten
Munkatársaink és tanácsadóink
VISSZA: Képviselet

GENERALI Képviselet

1042 Budapest, Árpád út 48-50.
Telefon: (06-1) 613-1081
Fax: (06-1) 615-7017
Mobil: (06-20) 556-3419
ÜZENET

Rólunk

NYITVA TARTÁS
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 14.00
megtekintés nagyobb méretben
útvonaltervezés
ELFOGADOTT BANKKÁRTYÁK
online díjfizetés
PARTNEREINK
Fundamenta Lakáskassza
Európai Utasbiztosító