Egészség- és balesetbiztosítás

Generali lakossági biztosítások az Ön igényeihez igazítva

Kérjük, válassza ki az alábbiak közül az Önt érdeklőt!

Életbiztosítások

Életbiztosításaink között bizonyára megtalálja az Önnek megfelelőt: a tradicionális életbiztosítástól a befektetési egységekhez kötött életbiztosításig minden igény kielégítésére törekszünk. Céljainak eléréséhez (gyermeke taníttatása, lakás- vagy autóvásárlás, kegyeleti gondoskodás) biztosan talál majd termékeink között megfelelőt.
Tovább

Egészség- és balesetbiztosítás

Utcai, közlekedési, munkahelyi vagy háztartási baleset sajnos bárkit érhet nemcsak maga, hanem akár más hibájából is. Egy váratlan eseményt követően a jövedelem kiesésével kell számolni, a gyógyulással kapcsolatos költségek pedig igen magasra rúghatnak. Családja életszínvonalának megőrzésében és a gyors anyagi segítségben számíthat ránk.
Tovább

Lakásbiztosítás

4 féle biztosítás, 26 féle kiegészítő védelemmel. Ha olyan társasházban lakik, amely rendelkezik az Ön lakására is érvényes társasházi biztosítással, akkor Önnek lehetősége van kedvezőbb díjért csak az ingóságait biztosítani.
Tovább

Nyugdíjbiztosítások

A nyugdíj sokak számára távolinak tűnik, pedig ha boldogan szeretnénk tölteni azokat az éveket, időben gondolnunk kell az anyagi biztonság megteremtésére. Ha szeretne évtizedek múlva is a megszokott életszínvonalon élni, hódolni a hobbijának, kedvére utazni, és gondtalanul élvezni a családi életet, már most tehet érte. Nyugdíjbiztosításainkkal mindezt akár adója egy részéből finanszírozhatja.
Tovább

Járműbiztosítások

Mindegy, hogy autóval, motorral, teherautóval, vagy akár kerékpárral indul útnak, megbízható biztosítási védelmet kaphat kedvezményekkel, személyre szabható biztosításokkal, és rugalmasan megválasztható szolgáltatásokkal. Velünk teljes körű biztonságban tudhatják magukat a hajózás csodálatos élményének szerelmesei is.
Tovább
VISSZA: Képviselet

GENERALI Képviselet

1042 Budapest, Árpád út 48-50.
Telefon: (06-1) 613-1081
Fax: (06-1) 615-7017
Mobil: (06-20) 556-3419
ÜZENET

Lakossági termékek

NYITVA TARTÁS
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 14.00
megtekintés nagyobb méretben
útvonaltervezés
ELFOGADOTT BANKKÁRTYÁK
online díjfizetés
PARTNEREINK
Fundamenta Lakáskassza
Európai Utasbiztosító